Ivan Hasek a demisionat din funcţia de preşedinte al federaţiei din Cehia

Preşedintele Federaţiei Cehe de Fotbal (CMFS), Ivan Hasek, a anunţat, duminică, la Praga, că demisionează din această funcţie şi revine la antrenorat, argumentând că şi-a "îndeplinit misiunea", informează AFP.

5 afișări

Fostul internaţional şi antrenor, în vârstă de 47 de ani, Hasek a fost ales în funcţie în 2009, cu un program de schimbare radicală a fotbalul ceh, afectat atunci de numeroase scandaluri.

"Mi-am respectat promisiunea, misiunea mea este îndeplinită. Operaţiunea «Hasek-Mesia» a ajuns la final. Demisionez, chiar dacă nu este uşor pentru mine", a declarat Hasek în faţa delegaţilor duin Adunarea Generală a CMFS.

Hasek a mărturisit că va reveni ca antrenor la echipa Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), de unde a plecat în 2009. "Locul meu este aproape de teren", a declarat Hasek.

CMFS va fi condusă provizoriu de prim-vicepreşedintele Dalibor Kucera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici