Izbaşa a ratat podiumul, după ce arbitrele nu i-au acordat un element din execuţie

Gimnasta Sandra Izbaşa a ratat podiumul în finala de la sol a Campionatelor Europene de la Milano, fiind notată cu 13.900, după ce arbitrele nu i-au acordat un element important din execuţie şi i-au scăzut nota de plecare a exerciţiului, de la 5.5, la 4.

13 afișări
Imaginea articolului Izbaşa a ratat podiumul, după ce arbitrele nu i-au acordat un element din execuţie

Izbaşa a ratat podiumul, după ce arbitrele nu i-au acordat un element din execuţie

Antrenorul lotului feminin, Nicolae Forminte, şi preşedintele FR Gimnastică, Adrian Stoica, au făcut contestaţie, dar nota Sandrei Izbaşa a rămas valabilă, spre nemulţumirea delegaţiei României, dar şi a publicului, care a fluierat decizia.

Sandra Izbaşa a încheiat concursul pe locul şapte, după ce cu acelaşi exerciţiu câştigase titlul european al ediţiei anterioare şi finala probei la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Cea de-a doua gimnastă din delegaţia României intrată în finala de la sol, Anamaria Tămîrjan a fost notată cu 14.075, care i-a adus locul patru.

Proba a fost câştigată de britanica Elizabeth Tweddle, cu nota 15.150.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici