Izvoranu: Vrem să ne calificăm cu o victorie

Jucătorul Silviu Izvoranu a declarat că îşi doreşte ca echipa Dinamo să se califice în grupele Ligii Campionilor cu o victorie în faţa formaţiei Lazio Roma, subliniind că italienii îi subestimează pe "roş-albi" atunci când spun că vor da trei goluri la Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului Izvoranu: Vrem să ne calificăm cu o victorie

Izvoranu: Vrem să ne calificăm cu o victorie

"Ştiu că au declarat că ne vor da trei goluri la Bucureşti, însă pe noi nu ne interesează. Socoteala de-acasă de multe ori nu se potriveşte cu cea din piaţă. Noi ne pregătim pentru acest meci, ştim că avem de-a face cu o echipă redutabilă şi dorim să obţinem calificarea cu o victorie. Nu contează la câte goluri diferenţă. Vom face tot posibilul să ne calificăm", a spus Izvoranu, pentru site-ul oficial al FC Dinamo.

Silviu Izvoranu a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion. "Am văzut că suporterii noştri au venit în număr mare la Roma şi sperăm să avem parte de un stadion arhiplin la meciul cu Lazio. Am încredere că fanii vor face o atmosferă de senzaţie şi vrem să îi răsplătim cu o calificare meritată", a adăugat jucătorul dinamovist.

Un alt fotbalist al campioanei, atacantul Florin Bratu, spune că este mai bine că jocul cu Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, a fost amânat. "Vom trage cu dinţii de calificare. Accidentările care ne-au lovit sunt foarte enervante, dar trebuie să trecem peste ele, pentru că e un meci capital. Suntem foarte montaţi, ne gândim numai la acest meci şi suporterii vor fi cu noi. Trebuie să ne calificăm. Ne ajută şi faptul că s-a amânat meciul cu Farul, pentru că se acumula şi mai multă oboseală", a punctat Florin Bratu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici