Jacques Rogge este impresionat de Satele Olimpice din Canada

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Jacques Rogge, a fost impresionat de Satele Olimpice de la Whistler şi Vancouver, unde va locui o perioadă în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă, programate în intervalul 12-28 februarie.

39 afișări
Imaginea articolului Jacques Rogge este impresionat de Satele Olimpice din Canada

Jacques Rogge este impresionat de Satele Olimpice din Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mai multe persoane mi-au spus că sunt cele mai bune Sate Olimpice din istoria Jocurilor. Lăsaţi-mă să îmi fac propria părere!", declarase belgianul, înainte de a efectua, marţi, o scurtă vizită.

La ediţia din 2010 a Jocurilor Olimpice, sportivii sunt cazaţi în două Sate Olimpice: la Vancouver (majoritatea participanţilor) şi la Whistler, în munţi, unde stau în special schiorii.

"Într-adevăr, ambele sunt excelente. Ca şi cel de la Whistler, Satul Olimpic din Vancouver este remarcabil. E foarte bine plasat, orientat spre Ocean, construcţiile sunt de calitate şi, cel mai important, confortul sportivilor este asigurat, în special în ceea ce priveşte liniştea", a spus Jacques Rogge.

Preşedintele CIO a anunţat că va locui, o perioadă, alături de sportivi. "În funcţie de competiţii, îmi voi împărţi sejurul între camera mea de la hotel şi cea situată în Satul Olimpic din Vancouver. Voi fi aproape de sportivi în proporţie de 40 la sută din timpul în care voi fi aici", a declarat Rogge, la ieşirea din restaurantul sportivilor, unde a servit o gustare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici