Jamie Vardy şi-a schimbat data nunţii pentru a participa la Campionatul European din 2016

Atacantul echipei Leicester City Jamie Vardy şi-a schimbat data nunţii pentru a participa cu naţionala Angliei la Campionatul European din 2016, a anunţat, miercuri, site-ul skysports.com.

100 afișări
Imaginea articolului Jamie Vardy şi-a schimbat data nunţii pentru a participa la Campionatul European din 2016

Jamie Vardy şi-a schimbat data nunţii pentru a participa la Campionatul European din 2016 (Imagine: Shutterstock/Arhiva Mediafax Foto)

Vardy şi logodnica sa, Becky, îşi stabiliseră nunta pentru luna iunie, dar fotbalistul a intrat în circuitul primei reprezentative a Angliei şi ar putea fi convocat pentru turneul final al Campionatului European de anul viitor, care se va disputa în perioada 10 iunie - 10 iulie.

Jamie Vardy a anunţat că nunta va avea loc în 25 mai 2016.

Vardy, în vârstă de 28 de ani, are trei selecţii la naţionala Angliei şi este lider în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 12 reuşite în tot atâtea meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici