Janos Szekely: Se vede în jocul echipei că a revenit Dică

Mijlocaşul formaţiei Steaua Bucureşti, Janos Szekely, a declarat, luni, la Sport.ro, după victoria din meciul amical cu Şerif Tiraspol, scor 4-1, că se vede în jocul echipei revenirea lui Nicolae Dică.

4 afișări

"A fost un meci bun, un adversar destul de bun. Spre bucuria noastră, am reuşit să marcăm la aproape toate ocaziile. Îi mulţumim lui Dică, se vede în jocul echipei că a revenit. E un mare plus. E Dică, îl ştie toată lumea, e foarte valoros şi a demonstrat-o azi încă o dată. Mă bucur pentru Kapetanos. Şi-a făcut datoria la noi. Îi urez succes, mai puţin în meciul direct cu noi", a spus Szekely.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia moldoveană Şerif Tiraspol, într-un meci de pregătire din cadrul cantonamentului din Antalya. Golurile învingătorilor au fost marcate de Dică '22, '59, '61 şi Galamaz '39, în timp ce pentru învinşi a înscris Jymmy, în minutul 74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici