Japonia a învins Vietnamul într-un meci cu şase goluri la Cupa Asiei

Japonia a revenit din urmă şi a învins Vietnamul cu 4-2 în meciul de debut din Grupa D a Cupei Asiei, într-o partidă palpitantă, duminică, pe stadionul Al Thumama, în care s-au marcat cinci goluri în prima repriză, Takumi Minamino reuşind o dublă.

78 afișări
Imaginea articolului Japonia a învins Vietnamul într-un meci cu şase goluri la Cupa Asiei

Japonia a învins Vietnamul într-un meci cu şase goluri la Cupa Asiei

Japonia, cvadruplă campioană, care a câştigat ultima dată Cupa Asiei în 2011, a fost surprinsă, Vietnamul conducând cu 2-1, înainte ca Samurai Blue să revină la conducere cu două goluri marcate chiar înainte de pauză.

Opoziţia Vietnamului în startul meciului a durat doar 10 minute, înainte ca Japonia să înscrie, Minamino fiind la locul potrivit la momentul potrivit pentru a deschide scorul.

Vietnamul a surprins Japonia, egalând cinci minute mai târziu, la un corner, când Nguyen Dinh Bac – a marcat cu o lovitură de cap.

Pe măsură ce meciul s-a deschis şi ambele echipe şi-au creat ocazii, Vietnamul a fost cea care a preluat conducerea dintr-o altă fază fixă, când Bui Hoang Anh a reluat cu capul la bara a doua, de unde Pham Tuan Hai a marcat pentru 1-2.

Avantajul nu a durat prea mult, Minamino marcând din nou înainte de pauză, servit în careu de căpitanul Wataru Endo.

Japonia a revenit în avantaj chiar înainte de pauză, Keito Nakamura marcând de la marginea careului, cu un şut în colţul scurt.

Japonia a rezolvat meciul spre final, Ayase Ueda marcând al patrulea gol în minutul 85, pecetluind cele trei puncte pentru echipa lui Hajime Moriyasu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici