Jaqueline Cristian a câştigat turneul WTA60 de la Trnava. Salt uriaş în clasament după acest triumf

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (266 WTA) a câştigat duminică turneul de tenis WTA 60 de la Trnava (Slovacia), învingând în finală pe jucătoarea franceză Oceane Dodin (101 WTA), favorita numărul 3 a competiţiei, în două seturi terminate cu tiebreak.

1504 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian a câştigat turneul WTA60 de la Trnava. Salt uriaş în clasament după acest triumf

Cristian s-a impus după un meci intens de două ore şi 21 de minute, în care a salvat 9 mingi de set în cele două jocuri. Românca a revenit de fiecare dată de la 3-5 şi a dus seturile în tiebreak.

În primul set, a oprit-o pe franceză să îşi adjudece actul, salvând de două ori la 4-5, pe serviciul adversarei, după care, în tiebreak, a contracarat alte 5 mingi de set, revenind de la 2-6 şi câştigând cu 9-7.

Celelalte două mingi de set le-a salvat în actul secund, la 4-5, pe propriul serviciu, realizând din nou un break în game-ul următor.

A avut apoi ocazia de a închide meciul la serviciu, însă franceza a făcut rebreak şi a egalat la 6-6. De data aceasta, Cristian a fost în avantaj în tiebreak, pe care l-a câştigat la a doua minge de meci şi de turneu.

După câştigarea acestui turneu, românca face un salt de 64 de locuri în clasament, de pe 266 până pe 202.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici