Jaqueline Cristian a primit un wild card pentru turneul de tenis Transylvania Open

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a primit un wild card pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open, de la Cluj Napoca, au anunţat miercuri organizatorii. Ea i se alătură Anei Bogdan, cealaltă româncă acceptată pe tabloul principal.

125 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian a primit un wild card pentru turneul de tenis Transylvania Open

Jaqueline Cristian a primit un wild card pentru turneul de tenis Transylvania Open

Poreclită „Contesa Dracula”, jucătoarea de 25 de ani ocupă momentan loul 83 în clasamentul WTA şi are un început de an mai puţin reuşit, ea pierzând în primul tur toate meciurile jucate în emisfera sudică, la Auckland, Hobar şi la Australian Open.

Karolína Plíšková (37 WTA), fostă numărul 1 mondial în circuitul WTA, este principala favorită a celei de-a patra ediţii a Openului Transilvaniei. Alături de ea, şi-au confirmat deja prezenţa Anastasia Pavlyuchenkova (60 WTA), finalistă la Roland Garros în 2021, şi ultimele două câştigătoare ale turneului de simplu de la Cluj, Tamara Korpatsch (83 WTA) şi Anna Blinkova (43 WTA).

Cel mai bun turneu de tenis din lume la categoria WTA 250 pentru doi ani consecutivi va avea loc la Cluj-Napoca între 3 şi 11 februarie.

Patrick Ciorcilă, directorul turneului susţine că pe lângă cele două românce deja acceptate în competiţie „vom mai avea şi alte jucătoare din România, graţie wildcard-urilor. Sperăm ca toate jucătoarele să fie sănătoase şi să poată participa.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici