Jaqueline Cristian va juca pe tabloul principal al turneului de la Doha. Cu ce adversară se va confrunta după ce a fost acceptată ca lucky loser

  • Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a acces pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 1000 de la Doha, în calitate de lucky loser.
  • Ea fusese învinsă în ultimul tur al calificărilor de franceza Oceane Dodin.
  • În primul tur, Cristian o va întâlni pe kazaca Elena Rybakina (16 WTA).
622 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian va juca pe tabloul principal al turneului de la Doha. Cu ce adversară se va confrunta după ce a fost acceptată ca lucky loser

Sursa foto: MediafaxFoto

Cele două vor juca luni, nu mai devreme de ora 17.30. Cristian şi Rybakina s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, în 2019, la Bucureşti, românca fiind învinsă în turul secund, în două seturi.

Tot luni intră în competiţie şi Simona Halep şi Irina Begu.

Halep (23 WTA) joacă împotriva francezei Caroline Garcia (70 WTA), care beneficiază de un wildcard. Scorul întâlnirilor directe dintre cele 2 este de 7-1 în favoarea fostei lidere mondiale. Meciul celor două este programat să înceapă în jurul orei 14.30.

Irina Begu (54 WTA) o va întâlni pe Petra Kvitova (25 WTA), imediat după meciul Simonei Halep, în jurul orei 16.00. Sportiva cehă conduce în întâlnirile directe cu 5-1, dar victoria lui Begu a fost obţinută chiar anul acesta, în urmă cu 10 zile, pe 10 februarie, la St. Petersburg, în optimile de finală, când românca s-a impus cu un categoric 6-4, 6-0.

Tot luni va juca, însă în turul 2, Sorana Cîrstea, care se confruntă cu favorita numărul 5 a turneului, Garbine Muguruza. În cele patru întâlniri de până acum, Muguruza s-a impus de fiecare dată, utima oară anul trecut, în iunie, la Berlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici