Javier Pastore: Am pierdut doi prieteni în atentatele de la Paris

Mijlocaşul argentinian al echipei Paris Saint-Germain, Javier Pastore, a declarat că a pierdut doi prieteni în atenatele de săptămâna trecută din capitala Franţei, a anunţat, marţi, Gazzetta dello Sport.

133 afișări
Imaginea articolului Javier Pastore: Am pierdut doi prieteni în atentatele de la Paris

Javier Pastore: Am pierdut doi prieteni în atentatele de la Paris

"Am pierdut doi prieteni în atentatele de la Paris, ambii erau în sala de concerte de la Bataclan în momentul atacului. Ei deţineau un restaurant la 300 de metri de casa mea, iar în acea zi au mers la acel concert de rock. Sunt extrem de trist pentru ce s-a întâmplat şi sunt puţin speriat că trebuie să mă întorc la Paris. Este o tragedie pentru toată lumea, nu numai pentru francezi. Din fericire, familia mea este în Italia şi nu a avut de suferit. Situaţia este dificilă, dar speră să se găsească o soluţie pentru a trăi în pace", a spus Pastore.

Terorişti sinucigaşi s-au aruncat în aer, vineri seară, în faţa arenei "Stade de France" din Paris, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, în centrul capitalei Franţei. Circa 85 de persoane au fost ucise în sala de concerte Bataclan. Potrivit bilanţului încă provizoriu, cel puţin 132 de oameni au murit, iar peste 350 au fost răniţi în atentatele comise în cursul nopţii de 3 spre 4 noiembrie la Paris. În bilanţ nu sunt incluşi cei şapte sau opt terorişti morţi în atentate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici