Javier Pastore și-a anunțat plecarea de la PSG. Următoarea destinație: AS Roma

Javier Pastore (29 de ani) a ales să se despartă de PSG, echipă la care a evoluat timp de 7 ani și alături de care a câștigat 19 trofee. Argentinianul a postat pe contul său de Facebook o scrisoare emoționantă adresată fanilor săi. Pastore a anunțat că AS Roma va fi următoarea sa echipă.

2 afișări

Argentinianul le-a mulţumit suporterilor lui PSG care l-au susţinut în toată perioada petrecută la gruparea pariziană, şeicului Nasser Al-Khelaïfi şi le-a transmis foştilor săi colegi să continue să câştige cât mai multe trofee. Menţiuni speciale au fost făcute şi pentru Angel Cappa, Walter Sabatini şi Leonardo, antrenori care şi-au lăsat amprenta asupra carierei lui Pastore.

În final, Pastore a recunoscut că revine în Italia, de unde a fost transferat de PSG de la Palermo, confirmând astfel zvonurile că va fi înlocuitor lui Radja Nainggolan la AS Roma.

"Nu m-am gândit că acest moment s-ar putea petrece, dar e timpul să spun la revedere. Aş vrea să le mulţumesc tuturor parizienilor care m-au primit foarte bine, care mi-au dat şansa de a mă simţi ca acasă în toţi aceşti trei ani. Aş vrea să le mulţumesc în mod special suporterilor care mi-au oferit, întotdeauna, o dragoste incomparabilă. Îi voi purta mereu în inima mea. Eu am fost primul care a aderat la acest proiect, am experimentat multe emoţii frumoase, am ridicat deasupra capului multe trofee, am cunoscut mulţi oameni frumoşi şi am vibrat pe Parc des Prices...Şapte ani sunt mulţi şi aş fi dorit să ofer mai mult.

Îi sunt foarte recunoscutăr lui Nasser Al Khelaifi şi tuturor conducătorilor şi membrilor staff-ului care m-au susţinut întotdeauna. Tuturor colegilor mei le urez tot ce e mai bun! Continuaţi să câştigaţi, îmi veţi lipsi! Aş vrea, de asemenea, să trimit un gând bun către cei care m-au ajutat de-a lungul carierei, Angel Cappa, Walter Sabatini şi Leonardo.

Aşa cum ei spun aici, toate drumurile duc la Roma! Mă întorc în Italia, dar sper să vă revăd pe toţi cât mai curând. Vă iubesc, acesta e Parisul!", a fost mesajul postat de Pastore pe facebook.

Jucătorul cotat la 15 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt a jucat şapte ani la PSG, perioadă în care a jucat 184 de meciuri, a înscris 29 de goluri şi a câştigat 19 trofee (5 campionate, 5 Supercupe ale Franţei, 5 Cupe ale Ligii Franţei şi 4 Cupe ale Franţei).

Pastore şi-a încheiat scrisoare de adio prin celebrul mesaj "Ici c'est Paris (aici e Paris)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici