Jean Valvis: E prima dată când aud de Minerul Lupeni, nu se pune problema să cumpăr acest club

Fostul acţionar al FC Rapid, Jean Valvis, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este prima dată când aude de numele clubului Minerul Lupeni, precizând că nu se pune problema să cumpere această grupare.

10 afișări

"Sunt în Grecia acum, pe insula Santorini. Este prima dată când aud de Minerul Lupeni, nu se pune problema să cumpăr acest club", a declarat Jean Valvis.

Fostul antrenor al formaţiei hunedorene, Dan Mănăilă, afirmase că Jean Valvis este interesat să preia echipa de fotbal Minerul Lupeni, care s-a retras din Liga a II-a în urmă cu jumătate de an. Tehnicianul susţine că în cazul în care Valvis va investi la Minerul Lupeni este posibil să ocupe din nou funcţia de antrenor principal.

"Ştiu din surse sigure că Jean Valvis este interesat să preia echipa Minerul Lupeni şi asta ar fi un lucru îmbucurător pentru fotbalul din Valea Jiului. Oricând voi reveni cu plăcere în Valea Jiului pentru că am avut rezultate acolo, iar lumea m-a susţinut", a menţionat Dan Mănăilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul a mai primit între timp oferte de la Corvinul Hunedoara şi Unirea Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici