Jelev: Nu pot garanta acum că îl voi înlocui cu succes pe Ghionea

Fundaşul stelist Jivko Jelev a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în cadrul stagiului de pregătire din Antalya (Turcia), că nu poate garanta acum că va putea să-l înlocuiască pe fostul jucător Sorin Ghionea, transferat la FC Rostov, informează site-ul oficial al "roş-albaştrilor".

14 afișări
Imaginea articolului Jelev: Nu pot garanta acum că îl voi înlocui cu succes pe Ghionea

Jelev: Nu pot garanta acum că îl voi înlocui cu succes pe Ghionea (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Ghionea a fost căpitanul şi liderul echipei. Eu nu vreau să spun acum că îl voi înlocui cu brio", a spus Jelev, care s-a transferat în această iarnă la Steaua de la Oţelul Galaţi.

Jivko Jelev a menţionat că încă nu s-a acomodat la Steaua, dar este ajutat de coechipieri să o facă mai repede. "Toţi jucătorii mă ajută să mă acomodez. Poate că mai mult Ovidiu Petre, care este colegul meu de cameră şi Petre Marin, care este cel mai în vârstă jucător de la echipă. De asemenea, Ianoş Szekely, cu care am fost coleg la Galaţi. Toţi băieţii sunt prietenoşi cu mine", a subliniat Jelev.

Fotbalistul bulgar s-a arătat bucuros că are ocazia să lucreze din nou cu antrenorul Mihai Stoichiţă. "Este un antrenor adevărat şi o ştie toată lumea, nu numai cei din România. A câştigat multe trofee cu foarte multe echipe", a adăugat Jelev.

Jivko Jelev consideră normală diferenţa dintre Steaua şi Oţelul Galaţi şi a precizat că este obişnuit cu presiunea din perioada în care evolua pentru Litex Loveci. "Este normal să fie o diferenţă mare între Steaua şi Otelul, deoarece Steaua luptă anual să câştige totul. În fiecare meci se merge doar la victorie aici. Rămâne de văzut cum mă voi acomoda la Steaua. Până acum am făcut mai mult antrenamente fizice, dar nu cred că îmi va fi greu", a completat Jelev.

Jelev este de părere că Steaua trebuie să câştige toate cele 17 etape ale returului, pe care le compară cu nişte finale. "Acum ne pregătim din punct de vedere fizic, deoarece ăsta este cel mai important pentru noi în acest moment şi apoi vom vedea ce facem. Ne pregătim liniştiţi şi ne gândim că vom aveam 17 finale până la sfârşitul campionatului", a conchis Jelev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici