JO-2012: Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României a ratat calificarea în finală la canotaj

Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României a ratat, joi, calificarea în finala competiţiei de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Londra.

297 afișări
Imaginea articolului JO-2012: Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României a ratat calificarea în finală la canotaj

JO-2012: Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României a ratat calificarea în finală la canotaj

Echipajul României, format din sportivii Marius Vasile Cozmiuc, Florin Curuea, George Palamariu şi Cristi Ilie Pîrghie, a luat startul în a doua semifinală, pe culoarul doi, alături de Canada, SUA, Germania, Grecia şi Noua Zeelandă.

La 500 de metri, România se afla pe locul 3, la 1.000 de metri pe 5, la 1.500 de metri, ultimul punct de control intermediar, pe 6, pentru a încheia cursa pe aceeaşi poziţie, cu timpul de şase minute, 12 secunde şi 74 de sutimi.

Primele trei clasate, SUA, Grecia şi Germania, s-au calificat în finala probei, care este programată sâmbătă.

Echipajul tricolor a obţinut calificarea directă în semifinale, după ce a încheiat în seria a doua a calificărilor, pe locul secund.

Tot joi, în finală, va lua startul echipajul feminin de 8+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici