Joachim Low, selecţioner al Germaniei până în 2012

Antrenorul Joachim Low şi-a prelungit, marţi, contractul de selecţioner cu Federaţia Germană de Fotbal (DFB), până după Campionatul European din 2012, a anunţat preşedintele DFB, Theo Zwanziger, în cadrul unei conferinţe de presă, informează site-ul oficial al forului de la Frankfurt/Main.

22 afișări
Imaginea articolului Joachim Low, selecţioner al Germaniei până în 2012

Joachim Low, selecţioner al Germaniei până în 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Managerul general Oliver Bierhoff (42 de ani), antrenorul secund Hans-Dieter Flick (45 de ani) şi tehnicianul de portari Andreas Kopke (48 de ani) şi-au reînnoit, la rândul lor, contractele până în 2012.

"Obiectivul meu primordial a fost prelungirea contractului cu Low şi colaboratorii săi. Avem selecţionerul potrivit", a declarat Zwanziger (65 de ani).

"Ne bucurăm că vom continua împreună şi suntem mulţumiţi de perioada hotărâtă pentru prelungirea colaborării noastre. Echipa are un potenţial excelent, o perspectivă bună în vederea Campionatului European, după turneul de succes pe care l-am avut la Cupa Mondială", a spus şi Low (50 de ani), care şi-a anunţat jucătorii prin SMS că vor continua împreună.

Sumele contractelor nu au fost date publicităţii.

Joachim Low este cel mai bun selecţioner din istoria fotbalului german, în privinţa procentului de meciuri câştigate, el înregistrând 39 de victorii în 56 de partide. Cu Low la conducerea tehnică, echipa Germaniei a ajuns în finala Campionatului European din 2008 şi a ocupat locul al treilea la Cupa Mondială din 2010.

Reprezentativa Germaniei va disputa următorul ei joc la 11 august, când va întâlni selecţionata Danemarcei, într-un meci amical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici