JOCURILE OLIMPICE 2012: Andreea Chiţu s-a calificat în turul doi al categoriei 52 kilograme

Judoka Andreea Chiţu s-a calificat, duminică, în turul secund al categoriei 52 de kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra.

225 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Andreea Chiţu s-a calificat în turul doi al categoriei 52 kilograme

JOCURILE OLIMPICE 2012: Andreea Chiţu s-a calificat în turul doi al categoriei 52 kilograme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campioana europeană Andreea Chiţu (24 de ani) a debutat în primul tur al grupei B, în disputa cu Soraya Haddad (Algeria), pe care a învins-o fără probleme.Cu 3.35 minute înaintea finalului, Andreea Chiţu a câştigat lupta, prin penalizarea adversarei, 100-0, care a călcat în afara suprafeţei oficiale. În turul secund, sportiva antrenată de Florin Bercean se va duela cu Ilse Heylen (Belgia).

Andreea Chiţu este a doua sportivă din lotul de judo care intră în competiţie, după Alina Dumitru, la categoria 48 de kilograme, care a devenit sâmbătă vicecampioană olimpică.

La masculin, tot duminică, în turul doi din grupa C, va debuta şi Dan Fâşie, la categoria 66 kilograme. Sportivul tricolor îl va întâlni în turul doi pe David Larose (Franţa), care l-a eliminat în primul tur pe Golan Pollack (Israel).

Din delegaţia României la judo mai fac parte Corina Căprioriu (57 kg), Daniel Brata (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (plus 100 g).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici