JOCURILE OLIMPICE 2012: Frumuseţile feminine din sport. Cine ar primi medalia de aur pentru cea mai sexy sportivă? - GALERIE FOTO

De la atlete până la gimnaste, sportivele de la Jocurile Olimpice impresionează nu numai prin talentul lor, dar şi prin frumuseţe. Multe dintre ele au o carieră în lumea modei şi au realizat pictoriale pentru reviste cunoscute.

6797 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Frumuseţile feminine din sport. Cine ar primi medalia de aur pentru cea mai sexy sportivă? - GALERIE FOTO

JOCURILE OLIMPICE 2012: Londra e împânzită de frumuseţi feminine. Cine ar primi medalia de aur pentru cea mai sexy sportivă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Printre nominalizate pentru titlul de cea mai sexy sportivă se numără atlete, jucătoare de tenis, înotătoare, gimnaste sau fotbaliste.

  • Are în palmares trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, iar la ediţia de la Londra a cucerit deja o medalie de bronz alături de echipa României.

La 24, gimnasta româncă născută în Constanţa, Cătălina Ponor, are o prezenţă constantă şi în paginile revistelor mondene.

  • Reprezintă Paraguayul în proba de aruncare a suliţei la Jocurile Olimpice de la Londra. În paralel, este şi un fotomodel cunoscut, apărând pe coperta revistei Sports Illustrated. 

În 2006, atleta Leryn Franco, acum în vârstă de 30 de ani, a ieşit pe locul doi în concursul de Miss din Paraguay.

  • Hope Solo este portarul echipei naţionale feminine de fotbal a Statelor Unite ale Americii încă din 2000.

În prezent ea evoluează pentru Seattle Sounders Women şi a mai participat la o ediţie a Jocurilor Olimpice, la Beijing, în 2008. 

  • A fost numărul unu mondial în tenis la începutul anului 2012 şi de asemenea prima jucătoare scandinavă care a ocupat această poziţie în clasamentul WTA.

Daneza Caroline Wozniacki a avut apariţii în Vogue şi pregăteşte în prezent lansarea unei colecţii personale de lenjerie intimă.

  • Lolo Jones, pe numele său real Lori Jones, este o sprinteră americană care are cel mai bun timp al său pe suta de metri, 11.24 secunde.

Calificarea reuşită la Jocurile Olimpice de la Londra în puternica echipă americană este una dintre cele mai bune performanţe ale atletei, alături de medaliile de aur pe 60 de metri garduri la Campionatele Mondiale de sală de la Doha şi Valencia.

Printre alte frumuseţi de la Jocurile Olimpice care se desfăşoară la Londra se numără înotătoarea Zsuzsanna Jakobos, gimnasta Shawn Johnson, atleta Darya Klishina sau voleibalista Destinee Hooker.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici