Jocurile Olimpice de Iarnă 2022. VIDEO Primii români au evoluat şi s-au calificat în competiţia finală la sărituri cu schiurile

Primii sportivi români au evoluat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Braşovenii Andrei Cacina şi Andrei Feldorean au reuşit evoluţii bune ce i-au calificat în finala probei de sărituri cu schiurile.

1638 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de Iarnă 2022. VIDEO Primii români au evoluat şi s-au calificat în competiţia finală la sărituri cu schiurile

Jocurile Olimpice de Iarnă 2022. VIDEO Primii români au evoluat şi s-au calificat în competiţia finală la sărituri cu schiurile

Competiţia are loc la Centrul Naţional de Sărituri cu Schiurile din Zhangjiakou. În această zonă se vor desfăşura şi probele de snowboard, schi freestyle, schi fond, combinată nordică şi biatlon.

Sportivii români s-au calificat pentru competiţia finală ce va avea loc în două manşe pe 6 februarie.

Săritură Andrei Feldorean

Săritură Andrei Cacina

Sursă VIDEO: Eurosport

La feminin România va fi reprezentată la acestă disciplină de Daniela Haralambie, care va deveni singura reprezentantă a săritorilor cu schiurile din România care participă la două ediţii olimpice consecutive. Ea deţine şi cel mai bun rezultat la această disciplină, locul 25.

Săriturile cu schiurile au făcut parte din fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă de la debutul Jocurilor, în 1924.

Team România este alcătuită la această a 24-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing 2022 din 22 de sportivi, care concurează la 7 discipline sportive din întrecerea olimpică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici