JOCURILE OLIMPICE: Echipajul feminin de dublu rame s-a calificat în finală

Echipajul feminin de dublu rame al României s-a calificat, luni, în finală, după ce a ocupat primul loc în recalificări, la JO de la Londra.

399 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Echipajul feminin de dublu rame s-a calificat în finală

JOCURILE OLIMPICE: Echipajul feminin de dublu rame s-a calificat în finală (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Echipajul format din Viorica Susanu şi Georgeta Andrunache a luat startul în recalificări, pe culoarul 3, la Eton Dorney, alături de Italia, Germania, China, Africa de Sud şi Argentina.

La primul punct de control intermediar, la 500 de metri, echipajul tricolor se afla pe locul I, la 1000 de metri tot lider, la ultimul punct de control, 1500, de asemenea pe prima poziţie, pentru a încheia cursa tot în frunte, cu timpul de 7:08.42 minute.

În serii, România a încheiat pe locul 3, cu al treilea timp al calificărilor, 7:05.39 minute.

Finala probei, în care s-au calificat primele două echipaje din recalificări, adică România şi Germania (7:10.42 minute), va avea loc miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici