Joe Hart: Costel Pantilimon a fost extraordinar, colaborarea cu el este o plăcere

Portarul echipei Manchester City, Joe Hart, l-a lăudat pe colegul său Costel Pantilimon, spunând că a fost extraordinar în sezonul 2013/2014 şi că pentru el colaborarea cu românul este o plăcere, informează Manchester Evening News.

114 afișări
Imaginea articolului Joe Hart: Costel Pantilimon a fost extraordinar, colaborarea cu el este o plăcere

Costel Pantilimon şi Joe Hart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Costel a fost extraordinar. Colaborarea cu el este o plăcere. Cred că suntem binecuvântaţi ca grup de portari şi sunt mândru că fac parte din acest grup", a spus Hart. "A fost un sezon bun, dar dificil. Greu pentru mine personal, dar frumuseţea acestei echipe este că avem oameni care pot suplini o absenţă", a menţionat portarul campioanei Angliei.

Joe Hart l-a lăudat pe Pantilimon şi duminică, imediat după câştigarea titlului în Anglia de către Manchester City, şi le-a mulţumit atunci pentru susţinere românului şi celui de-al treilea portar, Richard Wright.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici