John Millman a reuşit încă o victorie în turneul de la Tokyo. Pe cine ar putea întâlni în finală

John Millman (80 ATP) l-a învins, sâmbătă, pe Reilly Opelka (53 ATP), cu scorul de 6-3, 7-6(4), în semifinala turneului de la Tokyo.

77 afișări
Imaginea articolului John Millman a reuşit încă o victorie în turneul de la Tokyo. Pe cine ar putea întâlni în finală

John Millman a reuşit încă o victorie în turneul de la Tokyo. Pe cine ar putea întâlni în fnală

John Millman a reuşit victoria în faţa lui Reilly Opelka într-o oră şi treizeci de minute. În primul set, după un serviciu pierdut de Opelka, Millman a trecut în avantaj şi a profitat de acesta până la finalul setului. În setul secund, cei doi şi-au împărţit game-urile, ajungându-se în tie-break, unde Millman s-a impus cu 7-4.

De-a lungul turneului, Millman a mai învins nume precum Adrian Mannarino (43 ATP), Lloyd George Harris (99 ATP) sau Taro Daniel (127 ATP).

În finală, John Millman va evolua cu câştigătorul partidei dintre Novak Djokovic (1 ATP) şi David Goffin (15 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici