John Terry îi solicită lui Chelsea retragerea tricoului cu numărul 8, ce îi aparţine lui Lampard

Căpitanul echipei Chelsea Londra, John Terry, a solicitat retragerea tricoului cu numărul 8 atunci când mijlocaşul Frank Lampard îşi va încheia cariera la gruparea londoneză, informează presa engleză.

309 afișări
Imaginea articolului John Terry îi solicită lui Chelsea retragerea tricoului cu numărul 8, ce îi aparţine lui Lampard

John Terry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Devastat este foarte puţin spus. Ar trebui să retragem tricoul cu numărul opt în onoarea lui Lamps", a notat Terry pe un site de socializare.

Totuşi retragerea unui număr a fost destul de rară la echipele engleze, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cluburile italiene.

AC Milan a retras tricoul cu numărul 3 purtat de Paolo Maldini, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu tricoul cu numărul 6 al lui Franco Baresi, în timp ce Napoli a retras tricoul cu numărul 10 al argentinianului Diego Maradona.

În Anglia, doar West Ham United a retras tricoul cu numărul 6 purtat de căpitanul din 1966 al Angliei, Bobby Moore, şi Manchester City a renunţat la tricoul cu numărul 23 purtat de fostul fotbalist Marc-Vivien Foe, care a decedat în 2003, în timpul unui meci de la Cupa Confederaţiilor.

Deşi Chelsea nu a retras niciun număr de pe tricou, cel purtat de Gianfranco Zola până în 2003, 25, nu a mai fost folosit de niciun alt jucător.

Presa internaţională a scris, în această săptămână, despre interesul echipei italiene Lazio Roma pentru transferul lui Frank Lampard, al cărui contract cu Chelsea Londra expiră la finalul sezonului. Însă, agentul jucătorului, Steve Kutner, a negat această variantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici