John Terry, interogat de poliţie pentru insulte rasiste

Poliţia britanică l-a interogat, vinerea trecută, pe căpitanul echipei Chelsea şi al naţionalei Angliei, John Terry, pe tema afirmaţiilor rasiste pe care le-ar fi adresat jucătorului de la Queens Park Rangers Anton Ferdinand, a anunţat presa engleză.

122 afișări
Imaginea articolului John Terry, interogat de poliţie pentru insulte rasiste

John Terry (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Un reprezentant al poliţiei londoneze a confirmat că un bărbat de 30 de ani, răspunzând la numele de Terry, a fost interogat vineri, conform informaţiilor furnizate de BBC şi canalul de televiziune Sky News.

"Poliţia a fost informată de incidentul survenit la 23 octombrie în cursul căruia au fost proferate insulte rasiste de către această persoană", a mai spus reprezentantul poliţiei. El nu a oferit detalii despre conţinutul interogatoriului.

Poliţia a deschis o anchetă după o plângere depusă pentru afirmaţii rasiste pe care căpitanul echipei Chelsea, John Terry, le-ar fi adresat lui Anton Ferdinand, fundaşul formaţiei Queen's Park Ranger, la meciul din 23 octombrie.

Această plângere intervine după difuzarea unor imagini pe internet în care Terry apare ca adresând insulte rasiste lui Ferdinand. Căpitanul Angliei a afirmat că aceste imagini au fost interpretate greşit şi scoase din context.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici