Jonas Goncalves, cel mai rapid gol din istoria Ligii Campionilor? UEFA spune că nu

Atacantul brazilian al echipei Valencia, Jonas Goncalves, a înscris marţi seară, în secunda 9 a partidei cu Bayer Leverkusen, scor 3-1, cel mai rapid gol din istoria Ligii Campionilor, el devansându-i astfel pe Roy Makaay, Gilberto Silva şi Alessandro Del Piero, informează presa spaniolă. UEFA a anunţat că golul nu este cel mai rapid din istoria Ligii Campionilor, ci al doilea în această ierarhie.

181 afișări
Imaginea articolului Jonas Goncalves, cel mai rapid gol din istoria Ligii Campionilor? UEFA spune că nu

Jonas Goncalves (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

UEFA a analizat faza şi ajuns la concluzia că, de fapt, golul fost înscris în secunda 10,92 a partidei, astfel că recordul stabilit de Roy Makaay în 2007, pe vremea când evolua la Bayern Munchen, rămâne în vigoare. Makaay a înscris în secunda 10,12 a partidei dintre Bayern şi Real Madrid, scor 2-1, din 7 martie 2007, informează ediţia online a cotidianului Marca.

Jonas a înscris marţi, după ce a profitat de slaba degajare a portarului echipei Bayer Leverkusen, Leno, trimiţând mingea în poartă printr-un şut plasat de la marginea careului de 16 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici