Jordan Henderson este fotbalistul anului în Premier League

  • Jordan Henderson a fost ales cel mai bun jucător al anului de către FWA
  • Căpitanul lui Liverpool le-a mulţumit colegilor pentru sezonul reuşit
  • Henderson a câştigat premiul în faţa lui Rashford şi De Bruyne
256 afișări
Imaginea articolului Jordan Henderson este fotbalistul anului în Premier League

Sursa FOTO: Profimedia

Jordan Henderson de la Liverpool a fost ales de FWA (Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal din Marea Britanie) fotbalistul anului. Căpitanul „Cormoranilor” i-a învins pe rivalii Marcus Rashford de la Manchester United şi Kevin De Bruyne de la Manchester City ca să câştige premiul.
 
Henderson a spus că „Indiferent cât de mult apreciez premiul, nu pot să-l accept de unul singur. Cred că nimic din ce am reuşit sezonul acesta, sau chiar în toată cariera mea nu am reuşit de unul singur. Le datorez multe lucruri multor oameni, dar în special coechipierilor mei, care au fost incredibili şi merită acest premiu la fel de mult ca mine. Tot ce am reuşit se datorează fiecărui membru al echipei, am fost brilianţi. Şi nu numai în meciuri, nu numai când am creat momente de prima pagină a ziarelor, ci în fiecare zi la antrenamente.”
 
Mijlocaşul englez a dat 4 goluri şi 5 pase de gol pentru Liverpool în acest sezon şi a devenit primul căpitan al lui Liverpool care ridică trofeul Premier League. Henderson a adus primul titlu pe Anfield după 30 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici