Jose Moreno vrea înapoi, la Steaua

Atacantul columbian Jose Moreno a declarat pentru publicaţia Futbol a lo Grande că deşi are oferte din mai multe ţări, dorinţa sa este să revină la Steaua.

15 afișări
Imaginea articolului Jose Moreno vrea înapoi, la Steaua

Jose Moreno vrea înapoi, la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Am jucat în România la Steaua, iar Steaua mă vrea din nou. Este o ofertă foarte bună. Nu-mi displace ideea de a evolua în Paraguay, de unde am oferte, dar dacă ar fi să aleg, vreau să joc în România", a spus Pepe Moreno.

Cotidianul Ultima Hora din Paraguay scrie că Jose Moreno ar putea ajunge la echipa Cerro Porteno. "Nu am discutat cu conducerea clubului Cerro Porteno, probabil au fost discuţii între cluburi. Cerro este unul dintre cele mai mari cluburi din Paraguay, dar am oferte şi din Europa. Diferenţa economică faţă de Europa este foarte mare", a spus Moreno.

Jose Moreno, în vârstă de 27 de ani, acum la America de Cali, a mai jucat la Steaua în perioada ianuarie-mai 2008, el aparţinând de clubul argentinian Indcependiente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici