Jose Mourinho a dezvăluit ce face în autoizolare: Învăţ multe lucruri despre alte echipe şi despre ceilalţi antrenori

  • Jose Mourinho spune că urmăreşte foarte mult fotbal în timpul autoizolării.
  • Legendarul tehnician spune că va fi un lucru pozitiv dacă se vor relua competiţiile, chiar dacă meciurile se vor disputa cu porţile închise.
52 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho a dezvăluit ce face în autoizolare: Învăţ multe lucruri despre alte echipe şi despre ceilalţi antrenori

Jose Mourinho a dezvăluit ce face în autoizolare: Învăţ multe lucruri despre alte echipe şi despre ceilalţi antrenori

Jose Mourinho a dezvăluit că în timpul autoizolării îşi petrece foarte mult timp urmărind mult fotbal. Tehnicianul spune că încearcă să înveţe cât mai multe lucruri despre celelalte echipe.

”Mă uit la mai mult fotbal decât oricând în aceste momente. Analizez şi învăţ multe lucruri despre alte echipe şi despre ceilalţi antrenori. Îmi lipseşte fotbalul, îmi lipseşte lumea. Trebuie să fim răbdători şi atenţi. Este o luptă care ne preocupă pe toţi şi toţi avem un rol”.

Mourinho susţine că reluarea competiţiilor este deosebit de importantă. În opinia sa, chiar dacă meciurile se vor disputa fără spectatori, va fi un lucru pozitiv, pentru că fanii vor fi alături de echipele preferate din faţa televizoarelor.

”Dacă vom juca cele nouă meciuri rămase, va fi bine pentru fiecare, va fi bine pentru fotbal şi pentru Premier League. Ar fi un semn bun. Îmi place să cred că fotbalul nu se petrece niciodată în lipsa fanilor. Vor fi camerele TV şi, astfel, vor fi milioane de oameni care urmăresc partidele. Dacă va trebui să jucăm fără suporteri, nu va fi cu adevărat fără suporteri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici