Jose Mourinho: Este imposibil ca eu să plec de la Real Madrid

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a trimis fanilor formaţiei o scrisoare deschisă, în care dezminte informaţiile privind o plecare a sa de la gruparea spaniolă, menţionând că nici nu se pune problema să abandoneze clubul.

147 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Este imposibil ca eu să plec de la Real Madrid

Jose Mourinho: Este imposibil ca eu să plec de la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Numai cine nu mă cunoaşte poate visa, inventa sau crede că aş putea pleca acum de la Real Madrid… Cred că multe persoane au rămas surprinse de calitatea jocului prestat de echipă în această vară şi pentru ei ar fi o surpriză ca eu să abandonez clubul acum. Imposibil! Am un preşedinte extraordinar, foarte inteligent şi cu care am legat o prietenie frumoasă. Şi am, de asemenea, un director general care lucrează pentru club 24 de ore pe zi, de aceea simt că motivaţia mea este foarte mare, iar ataşamentul pentru club este chiar mai mare. Nu plec. Sigur", a precizat tehnicianul portughez în scrisoarea publicată pe site-ul oficial al grupării.

Antrenorul a continuat cerându-şi scuze pentru comportamentul de la meciul cu FC Barcelona, din manşa secundă a Supercupei Spaniei. "Doresc să mă adresez fanilor şi să le cer scuze, dar numai lor, pentru atitudinea mea la ultimul meci. Unii sunt mai adaptaţi decât mine la ipocrizia din fotbal, o fac cu faţa ascunsă, cu gura acoperită şi în adâncimea tunelelor. Eu nu am învăţat să fiu ipocrit şi nici nu vreau să învăţ. Vă îmbrăţişez pe toţi şi ne vedem mâine pe Santiago Bernabeu", se mai arată în scrisoarea citată.

Presa internaţională a anunţat, marţi, că Jose Mourinho vrea să plece de la Real Madrid, însă informaţia a fost dezminţită de purtătorul de cuvânt al antrenorului, Eladio Parames.

Comisia de disciplină a federaţiei spaniole a anunţat, marţi, că a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Jose Mourinho, după ce acesta i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, la finalul partidei de miercuri seară. O procedură similară a fost deschisă şi împotriva lui Vilanova, şi el implicat în incidentele de la Supercupa Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici