Jose Mourinho este în cărţi pentru postul vacant de la naţionala Braziliei

Federaţia Braziliană de Fotbal în are în vedere pe Jose Mourinho ca alternativă la Carlo Ancelotti, în cazul în care încercarea de a-l numi pe italian ca viitor selecţioner nu va avea succes.

121 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho este în cărţi pentru postul vacant de la naţionala Braziliei

Jose Mourinho este în cărţi pentru postul vacant de la naţionala Braziliei

Postul de antrenor la naţionala Braziliei rămâne în continuare vacant de când Tite a demisionat din funcţie după înfrângerea echipei în faţa Croaţiei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022.

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) îl curtează în prezent pe Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, care rămâne favorit pentru a prelua postul, dar a pregătit şi o listă scurtă pe care se pare că figurează numele lui Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, potrivit The Athletic.

Candidatul preferat al CBF este Ancelotti, dar managerul italian a cerut amânarea oricărei întâlniri înainte de încheierea sezonului în curs. El nu doreşte să afecteze performanţele clubului, care a ajuns în finala Copa del Rey şi are un avantaj de 2-0 în faţa lui Chelsea din prima manşă a confruntării din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Ancelotti are contract cu Real Madrid până în 2024, dar are o condiţie în contract care prevede că trebuie să câştige cel puţin un trofeu important în acest sezon.

Printre ceilalţi candidaţi care au fost preselectaţi se numără Jorge Jesus, managerul lui Fenerbahce, Fernando Diniz, antrenorul lui Fluminense, şi Abel Ferreira, de la Palmeiras.

Echipa lui Carlo Ancelotti va înfrunta marţi pe Chelsea în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici