Jose Mourinho l-a insultat pe arbitru la meciul cu Real Murcia, din Cupa Spaniei

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, l-a insultat pe arbitru la meciul cu Real Murcia, scor 5-1, disputat, miercuri, în 16-imile de finală ale Cupei Spaniei, informează rtve.es.

12 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho l-a insultat pe arbitru la meciul cu Real Murcia, din Cupa Spaniei

Jose Mourinho l-a insultat pe arbitru la meciul cu Real Murcia, din Cupa Spaniei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mourinho a fost trimis în tribună de centralul Paradas Romero, în minutul 37, aceasta fiind prima sa eliminare de când se află la conducerea tehnică a echipei Real Madrid.

Tehnicianul a declarat, după meci, că este suficient să vezi statisticile lui Paradas Romero pentru a-i înţelege profilul. "Este suficient să îi analizăm statisticile pentru a vedea care este profilul său. Nu spun că este bun sau prost, nu sunt eu cel care trebuie să judece. Însă am văzut statisticile arbitrilor şi acesta are în mai puţin de 50 de meciuri peste 250 de cartonaşe galbene şi 14 sau 15 roşii, o medie mai mare de şase cartonaşe pe meci", a explicat Mourinho.

Conform raportului arbitrului, Mourinho i-ar fi spus acestuia: "Vete a la mierda" (Du-te dracului), înainte de a fi trimis în tribună. "În minutul 37, tehnicianul Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix a fost sancţionat pentru următorul motiv: pentur că şi-a ridicat braţele, protestând la o decizie a mea", se menţionează în raportul lui Paradas Romero.

Echipa Real Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Real Murcia (liga a III-a), în manşa retur a 16-imilor de finală ale competiţiei. Golurile echipei pregătite de Jose Mourinho au fost marcate de Granero '4, Higuain '45, C. Ronaldo '75, Benzema '85 (penalti) şi Alonso '89. Pentru Real Murcia a punctat Pedro '82 (penalti). Arbitrul a acordat în această partidă opt cartonaşe galbene şi unul roşu.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici