Jose Mourinho, prima înfrângere pe banca echipei Tottenham

Jose Mourinho a suferit prima înfrângere de când a preluat banca tehnică a grupării din Premier League, Tottenham. Antrenorul portughez a fost învins, pe teren propriu, de fosta sa echipă, Manchester United.

103 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho, prima înfrângere pe banca echipei Tottenham

Jose Mourinho, prima înfrângere pe banca echipei Tottenham

Gruparea pregătită de Ole Gunnar Solskjaer a câştigat cu 2-1, după dubla reuşită de Marcus Rashford (min. 6 şi 49). Pentru formaţia gazdă a marcat Alli.

Jose Mourinho a fost implicat şi el într-o fază a meciului. În prima repriză, tehnicianul lusitan a fost lovit involuntar de David James, faultat la rândul său de Harry Winks. Faza a devenit rapid virală pe reţelele de socializare.

Tottenham este pe locul opt în clasamentul Premier League, cu 20 de puncte, adunate în 15 etape, în timp ce Manchester United este pe poziţia a şasea cu 21 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici