Jose Mourinho: Şansele sunt egale în continuare

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, miercuri seară, după remiza cu Manchester United, scor 1-1, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, că şansele de calificare în sferturi sunt în continuare egale, informează site-ul oficial al campioanei Spaniei.

186 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Şansele sunt egale în continuare

Jose Mourinho: Şansele sunt egale în continuare (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Am avut destule şanse de a marca mai mult decât un gol şi am deţinut iniţiativa pe toată durata partidei. Şansele sunt egale în continuare. În mod sigur putem înscrie un gol în deplasare. Nu cred că Manchester United, datorită culturii britanice, va evolua pe teren propriu aşa cum a făcut-o aici. Nu se vor mai apăra în zonă. Ne respectăm adversarii, au jucători buni, dar sunt încrezător. Real Madrid poate înscrie goluri şi să câştige meciuri în deplasare", a spus Mourinho.

Jose Mourinho s-a arătat mulţumit că a evoluat în manşa tur pe teren propriu. "Îmi place să joc turul pe teren propriu, deoarece atunci când joci în deplasare prima oară ai tendinţa de a fi nefericit cu un anumit rezultat, iar când tu joci în deplasare manşa secundă, atunci ştii ce trebuie să faci", a completat Mourinho.

Tehnicianul portughez consideră că Real Madrid se poate califica în returul din Anglia. "Nu îi critic pe cei la United. Ei şi-au făcut bine datoria, s-au apărat bine şi nu ne-au lăsat spaţii. Poate că nu au venit aici să câştige. Ei vor fi fericiţi acum, dar ştiu că Real Madrid este capabilă să se califice", a explicat Mourinho.

Jose Mourinho a precizat că înaintea partidei s-a relaxat împreună cu Alex Ferguson în vestiarul său de la stadion. "Despre întâlnirea cu Ferguson. Eram împreună în vestiarul meu şi nu am vorbit despre tactică, ci doar ne-am relaxat. Acum o putem face din nou. Suntem prieteni, viaţa merge mai departe şi ne vom revedea într-o altă săptămână", a povestit Mourinho.

Echipa spaniolă Real Madrid a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia engleză Manchester United, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Englezii au deschis scorul prin Welbeck, în minutul 20, spaniolii reuşind egalarea prin Cristiano Ronaldo, în minutul 30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici