Jose Mourinho: Voi antrena Real Madrid într-o zi, însă acum nu negociez cu nimeni

Antrenorul echipei Internazionale Milano, portughezul Jose Mourinho, a declarat, într-un interviu, că va pregăti formaţia Real Madrid într-o zi, însă a dezminţit informaţiile potrivit cărora s-ar afla în contact cu oficialii grupării spaniole în acest moment.

30 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Voi antrena Real Madrid într-o zi, însă acum nu negociez cu nimeni

Jose Mourinho: Voi antrena Real Madrid într-o zi, însă acum nu negociez cu nimeni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cei care scriu că sunt cu un picior în Spania, iar cu celălalt la AC Milan, greşesc. Voi antrena pe Real Madrid. Am antrenat o mare echipă în Anglia (n.r. - Chelsea), antrenez un nume mare în Italia, voi antrena o echipă mare în Spania. Am câştigat totul în trei ţări (Portugalia, Anglia şi Italia), nu-mi lipseşte nimic", a precizat Jose Mourinho într-un interviu acordat săptămânalului italian Panorama, care va apărea vineri.

Mourinho menţionează însă că nu poartă negocieri cu niciun club şi că se gândeşte doar la următoarele două partide cu Internazionale Milano:"Nu am vorbit cu niciun club şi, la fel ca toţi interiştii, nu mă gândesc decât la partidele cu Siena şi Bayern Munchen".

Rugat să spună ce părere are despre fotbalul italian, Mourinho a precizat că îl deranjează ipocrizia acestui fotbal. "Există persoane care vin să mă vadă, îmi bat pe umăr, îmi zâmbesc şi îmi spun: «Eşti cel mai bun, eşti un nume mare». Apoi, la scurt timp, mă atacă. Toate astea nu-mi plac, sunt destui antrenori care să comportă astfel", a spus tehnicianul portughez.

Deja câştigătoare a Cupei Italiei, Internazionale Milano se află în cursă pentru obţinerea unei triplete: echipa la care joacă şi fundaşul Cristian Chivu va deveni campioană dacă se va impune în faţa Sienei, locul 19 în Serie A, duminică, în etapa a 38-a a campionatului Italiei, iar pe 22 mai va juca finala Ligii Campionilor în compania germanilor de la Bayern Munchen.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici