Jose Mourinho: Voi continua să antrenez şi la 70 de ani

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat că-l înţelege "perfect" pe colegul său Alex Ferguson, care continuă să antreneze deşi are 70 de ani, şi că probabil şi el va continua să stea pe bancă atunci când va avea această vârstă, din "dragoste" pentru fotbal.

129 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Voi continua să antrenez şi la 70 de ani

Jose Mourinho: Voi continua să antrenez şi la 70 de ani (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Îl înţeleg perfect pe Alex care îşi continuă munca şi cred că şi eu voi face la fel. Iubesc mult fotbalul şi îmi place să fiu antrenor. Încă sunt tânăr, voi împlini 50 de ani şi am toată viaţa înainte", a declarat Mourinho.

Tehnicianul crede că 50 de ani reprezintă o cifră care "din punct de vedere psihologic poate avea un impact negativ asupra multora pentru că realizează că lumea se mişcă foarte repede şi viaţa este foarte scurtă".

"Este un număr care mă face să privesc în urmă, dar şi înainte. Sunt o persoană fericită pentru că eu cred că ceea ce am reuşit este incredibil. Dar privesc înainte şi mă văd mai bun ca niciodată, mai puternic ca oricând, cu mai multă experienţă şi cred că sunt la începutul carierei mele profesioniste", a declarat Mourinho.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici