Jose Mourinho vrea ca Zidane să lucreze alături de el

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, doreşte ca fostul fotbalist Zinedine Zidane să lucreze alături de el şi să reprezinte "legătura dintre jucători şi conducerea clubului", a scris, sâmbătă, cotidianul Marca.

11 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho vrea ca Zidane să lucreze alături de el

Jose Mourinho vrea ca Zidane să lucreze alături de el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zinedine Zidane ocupă, din noiembrie 2010, postul de consilier al preşedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez.

"Mourinho vrea ca Zidane să fie acel membru al conducerii care să facă legătura dintre jucători şi oficiali. El va fi singura persoană străină stafului tehnic care va avea permisiunea de a intra liber la vestiare, pentru a şti cum se simt jucătorii. Mourinho ştie că Zizou este o persoană timidă, însă i-a cerut să intre în contact cu jucătorii cât mai repede posibil", scrie Marca, care adaugă că fostul fotbalist francez se va deplasa de fiecare dată cu echipa şi va intra la vestiar după meciuri pentru a vorbi cu jucătorii.

Presa spaniolă a notat, în ultima perioadă, că a apărut un conflict între Jose Mourinho şi directorul general al clubului, Jorge Valdano, după ce acesta din urmă a refuzat să-i aducă un atacant la echipă, după accidentarea argentinianului Gonzalo Higuain.

În final, Mourinho a reuşit să-l aducă la Real Madrid pe togolezul Emmanuel Adebayor, care a fost împrumutat timp de şase luni de la Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici