Jose Mourinho: Vreau să revin în Premier League

Antrenorul portughez al echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat că îşi doreşte să revină în campionatul Angliei, acolo unde a pregătit formaţia Chelsea Londra, informează The Sun.

26 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Vreau să revin în Premier League

Jose Mourinho: Vreau să revin în Premier League (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu sunt fericit în Spania şi vreau să revin în Premier League. Nu am nimic concret pentru viitor, dar vreau să fiu fericit şi să am bucuria a ceea ce fac. Nu am preferinţe în privinţa echipelor, poate fi Manchester United, Manchester City sau Chelsea Londra. Vreau să mă întorc. Nu spun că Premier League este cel mai spectaculos campionat, dar cu siguranţă este cel mai bine organizat. În Anglia există fair-play şi respect pentru adversar", a spus Mourinho.

Presa spaniolă a scris, marţi, că s-a produs "divorţul oficial" între antrenorul Jose Mourinho şi directorul general al clubului Real Madrid, Jorge Valdano, acestuia din urmă fiindu-i interzis accesul la vestiar cu ocazia meciurilor, precum şi deplasarea alături de jucători. Presa notează, de asemenea, că Mourinho i-ar fi interzis lui Valdano accesul la vestiarul echipei înainte şi după meciuri şi nu-l doreşte pe acesta nici la baza de pregătire de la Valdebebas, măsuri extreme ce nu au putut fi dezminţite de antrenorul secund Aitor Karanka în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc marţi.

Potrivit As, tehnicianul portughez şi-ar fi informat jucătorii că, la finalul sezonului, preşedintele Perez trebuie să aleagă între el şi Valdano, în caz contrar el urmând să părăsească gruparea spaniolă, deşi mai are contract pe trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici