Josep Guardiola, cel mai bun antrenor în 2011

Tehnicianul formaţiei FC Barcelona, Josep Guardiola, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2011, conform Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

234 afișări
Imaginea articolului Josep Guardiola, cel mai bun antrenor în 2011

Josep Guardiola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Josep Guardiola, desemnat cel mai bun antrenor pentru a doua oară, a acumulat 201 puncte, fiind urmat de Jose Mourinho, de la Real Madrid, cu 112 puncte, şi de Sir Alex Ferguson (Manchester United), cu 107 puncte.

Andre Villas-Boas (Chelsea - 78 puncte) a ocupat locul patru, iar Roberto Mancini (Manchester City), cu 45 de puncte, a fost al cincilea.

În primii zece din topul IFFHS se mai află Muricy Ramalho (Santos), Ivan Jovanović (APOEL Nicosia), Jorge Luis Sampaoli (CD Universidad de Chile), Domingos Paciência (Sporting Lisabona), Jorge Daniel Fossati (Al-Sadd FC Doha) şi Josef Heynckes (Bayern München).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici