Josep Guardiola, manager Manchester City: Nu suntem pregătiţi pentru a ne duela cu granzii Europei

Josep Guardiola, managerul echipei Manchester City, a declarat că mai are multe lucruri de pus la punct pentru ca formaţia sa să fie pregătită pentru a se confrunta cu marile forţe ale Europei.

572 afișări
Imaginea articolului Josep Guardiola, manager Manchester City: Nu suntem pregătiţi pentru a ne duela cu granzii Europei

Josep Guardiola, manager Manchester City: Nu suntem pregătiţi pentru a ne duela cu granzii Europei

Manchester City a câştigat derby-ul cu Manchester United, scor 2-1, graţie reuşitelor lui Kevin de Bruyne şi Iheanacho. Formaţia antrenată de Josep Guardiola este lider în campionatul Angliei, cu maxim de puncte, după patru etape disputate. De asemenea, managerul spaniol crede că formaţia sa trebuie să fie mult mai pragmatică în atac, pentru a avea şanse la câştigarea Ligii Campionilor.

"În meciul cu Steaua de la Bucureşti, am jucat la cel mai înalt nivel timp de 90 de minute. Împotriva lui West Ham United, am jucat la acelaşi nivel doar în prima repriză. Nu suntem pregătiţi pentru a ne bate de la egal la egal cu echipele puternice din Europa. Jucăm bine, dar avem nevoie de mai multă precizie în atac", a declarat Josep Guardiola după victoria cu Manchester United.

Manchester City are o grupă foarte dificilă în Liga Campionilor. Echipa antrenată de Guardiola face parte din grupa C, alături de FC Barcelona, Celtic şi Borussia Monchengladbach.

Managerul spaniol a cucerit de două ori în cariera de antrenor Liga Campionilor, cu Barcelona, însă în ultimele trei sezoane, petrecute la conducerea lui Bayern Munchen, nu a mai izbutit să câştige cele mai important trofeu european intercluburi.

În sezonul trecut, cu Manuel Pellegrini pe banca tehnică, Manchester City a ajuns până în semifinalele competiţiei, fiind eliminată de Real Madrid, care avea să câştige trofeul, după o finală cu Atletico Madrid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici