Josep Guardiola: Responsabilitatea este a mea, am făcut greşeli

Antrenorul spaniol al echipei Bayern Munchen, Josep Guardiola, a declarat, marţi seară, după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, că responsabilitatea eşecului îi aparţine şi a recunoscut că a făcut greşeli.

163 afișări
Imaginea articolului Josep Guardiola: Responsabilitatea este a mea, am făcut greşeli

Josep Guardiola (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Suntem trişti şi dezamăgiţi că am pierdut acest meci. Am fost învinşi clar, deoarece nu ne-a mai funcţionat jocul din meciurile cu Arsenal Londra şi Manchester United. La Madrid am jucat mai bine, am avut ocazii. Astăzi am creat puţin şi de aceea am pierdut. Nu am jucat deloc bine când am avut mingea. Responsabilitatea este a mea, am făcut greşeli. Oricum trebuie să o felicităm pe Real Madrid. Când nu joci bine, nu te aperi bine la fazele fixe, e normal să pierzi. Am fost pedepsiţi. Suntem la un nivel înalt şi aici orice mică greşeală se pedepseşte. Bayern este o echipă mare şi voi încerca să le ridic moralul jucătorilor. Este prea devreme să facem o analiză", a spus Guardiola, informează site-ul oficial al UEFA.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), formaţia germană Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Sergio Ramos '16, '20 şi Cristiano Ronaldo '34, '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici