Josip Kuzhe: Am jucat foarte bine în apărare, iar românii nu au avut prospeţime spre final

Antrenorul croat al reprezentativei Albaniei, Josip Kuzhe, a declarat, vineri, după remiza cu România, scor 1-1, că formaţia sa a jucat foarte bine în apărare, iar românii nu au avut prospeţime spre finalul partidei, transmite trimisul MEDIAFAX.

14 afișări
Imaginea articolului Josip Kuzhe: Am jucat foarte bine în apărare, iar românii nu au avut prospeţime spre final

Josip Kuzhe: Am jucat foarte bine în apărare, iar românii nu au avut prospeţime spre final (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"Suntem foarte fericiţi, pentru că un punct în România înseamnă foarte mult pentru noi, iar acest rezultat ne dă multă încredere. Pot spune că România a jucat foarte bine, combinativ, e o echipă puternică şi ne-a făcut multe probleme în primele 15 minute. Ratarea gazdelor din prima fază de joc a fost foarte importantă în economia meciului; probabil, dacă ar fi înscris, altul ar fi fost rezultatul final. Până la urmă am reuşit să echilibrăm situaţia, iar rezultatul de la pauză a fost mulţumitor. Mă bucur foarte mult că am reuşit să egalăm foarte repede. Românilor le-a lipsit în final prospeţimea. Ei au fost foarte motivaţi, dar le-a fost dificil, pentru că noi am fost agresivi şi ne-am apărat bine. Aşteptările mele în faza ofensivă au fost însă mai mari", a spus Kuzhe.

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici