Joyskim Dawa a fost asaltat cu mesaje rasiste. Mesaj manifest al jucătorului de la FCSB: Nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii mele / Banii pe care i-aţi pariat nu sunt responsabilitatea mea

Meciul de seara trecută nu a fost unul prea fericit pentru Joyskim Dawa de la FC FCSB. Echipa sa a scos doar un punct cu Hermannstadt, iar el a făcut penalty şi a luat cartonaş roşu. Erorile din teren, ce sunt parte a jocului de fotbal, au dus la derapaje rasiste din partea fanilor FCSB.

1363 afișări
Imaginea articolului Joyskim Dawa a fost asaltat cu mesaje rasiste. Mesaj manifest al jucătorului de la FCSB: Nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii mele / Banii pe care i-aţi pariat nu sunt responsabilitatea mea

Joyskim Dawa a fost asaltat cu mesaje rasiste, după FCSB- Hermannstadt (1-1)

Joyskim Dawa a fost asaltat cu mesaje rasiste şi insulte din partea unor fani ai FCSB şi a unor persoane ce au pariat pe un rezultat diferit la meciul de seara trecută, după cum a menţionat chiar jucătorul.

"Greşelile sunt parte a fotbalului, dar nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii mele. Poţi fi dezamăgit, dar fii respectuos şi nu fi rasist. Aporopo, banii pe care i-aţi pariat nu sunt responsabilitatea mea. Sunt plătit să joc fotbal nu să vă fac pe voi bogaţi", a scris Joyskim Dawa într-un mesaj manifest pe reţelele de socializare. Mesajul a fost însoţit de mai multe capturi de ecran cu mesajele rasiste pe care le-a primit.

Mesajul a fost distribuit de mai mulţi jucători şi persoane din lumea fotbalului.

Joyskim Dawa a distribuit la rândul său un mesaj al unei persoane apropriate: "Comentariile voastre sunt inacceptabile. Suntem mândri că suntem africani şi de culoare(...) Să insulţi o persoană de culoare în 2023 arată cât de deschis la minte eşti, deci ieşi în lume şi vezi câte lucruri are de oferit. Uitaţi-vă la echipele din toate ligiile fără "negru", fotbalul ar fi plictisitor ca meciurile voastre din Liga 2. Citiţi biblia iar, rasismul şi pariurile sunt păcate".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici