Juan Martin Del Potro se întoarce pe teren

Jucătorul argentinian de tenis Juan Martin Del Potro şi-a reluat antrenamentele după ce fusese operat la genunchiul drept în luna martie.

199 afișări
Imaginea articolului Juan Martin Del Potro se întoarce pe teren

Juan Martin Del Potro se întoarce pe teren

Juan Martin del Potro şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că a început din nou pregătirea pe terenul de tenis. Argentinianul a dezvăluit că s-a întors pe teren la nici trei luni de la cea de a patra operaţie la genunchiul drept, la care a fost supus, la Chicago.

Del Potro, 32 de ani, a ajuns în carieră pe locul 3 în ierarhia tenisului mondial. Acesta s-a luptat cu accidentări de-a lungul carierei sale. Argentinianul a mai suferit o operaţie la încheietura mâinii drepte şi trei operaţii la încheietura mâinii stângi.

„Turnul din Tandil” a concurat ultima dată în 2019 la Cincinati. Del Potro este în prezent numărul 265 mondial.

Unul dintre cei care s-au bucurat cel mai mult de anunţul revenirii sale este compatriotul său Federico Delbonis, ajuns până în turul 4 la Roland Garros.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici