Juan Ramon Lopez Caro: Mă simt ca un bărbat căruia i s-a luat femeia

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, spaniolul Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, vineri, după înfrângerea de pe terenul echipei Rapid Bucureşti, scor 0-2, la debutul său în Liga I, că se simte ca un bărbat căruia i s-a luat femeia.

28 afișări
Imaginea articolului Juan Ramon Lopez Caro: Mă simt ca un bărbat căruia i s-a luat femeia

Juan Ramon Lopez Caro: Mă simt ca un bărbat căruia i s-a luat femeia (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt foarte supărat, mă simt ca un bărbat căruia i s-a luat femeia. Este o înfrângere care nu ne place. Ne-au lipsit unele lucruri şi am pierdut meciul la fazele fixe. E clar că trebuie să creăm mai mult pericol, să ridicăm nivelul jocului. Rezultatul este corect, în fotbal se plăteşte atunci când nu marchezi. Nu voi spune niciodată ce jucător m-a dezamăgit, asta rămâne în vestiarul nostru. Mulţi vorbesc atunci când lucrurile merg rău, dar eu nu voi critica niciodată pe nimeni, nici pe arbitri. Consider că fiecare arbitru este un profesionist. Sunt multe echipe puternice în campionat, fără îndoială şi Rapid este o echipă bună", a spus tehnicianul spaniol.

Întrebat de ce nu l-a introdus în joc şi pe fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu, antrenorul oaspeţilor a răspuns doar că aşa a hotărât: "Pancu nu a jucat pentru că asta a fost decizia antrenorului. El şi-a câştigat elogiile prin calităţile fotbalistice, dar peste toate primează profesionalismul. Nu e surprinzător că lumea îl iubeşte aici".

Echipa Rapid Bucureşti a debutat cu o victorie în ediţia de campionat 2010/2011, învingând, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici