Juande Ramos a anunţat FC Sevilla că vrea să plece la Tottenham

Tehnicianul Juande Ramos a anunţat conducerea FC Sevilla că vrea să plece la Tottenham Hotspur, grupare care i-a oferit un contract pe o perioadă de patru ani, ce prevede un salariu anual de 7 milioane de euro, informează cotidianul Marca.

3 afișări
Imaginea articolului Juande Ramos a anunţat FC Sevilla că vrea să plece la Tottenham

Juande Ramos a anunţat FC Sevilla că vrea să plece la Tottenham

Potrivit sursei citate, Ramos a decis să plece de la FC Sevilla, după ce a primit un ultimatum din partea clubului Tottenham: ori acceptă oferta, ori englezii renunţă la ideea de a-şi asigura serviciile tehnicianului.

"Juande Ramos ar putea părăsi FC Sevilla...chiar astăzi", scrie Marca.

Jurnalul menţionează că preşedintele FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a convocat o reuniune de urgenţă cu tehnicianul, pentru ca împreună să găsească cea mai bună soluţie.

Tottenham a rămas fără antrenor, joi, ca urmare a plecării tehnicianului Martin Jol.

FC Sevilla este adversara Stelei în grupa H a Ligii Campionilor. Bucureştenii au fost învinşi, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de FC Sevilla, formaţie pe care o vor întâlni din nou la 7 noiembrie, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici