Jucătoarea americană de tenis Madison Keys a anunţat că nu va participa la Australian Open

Jucătoarea americană de tenis Madison Keys, aflată pe locul 8 WTA, a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că nu va participa la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

304 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea americană de tenis Madison Keys a anunţat că nu va participa la Australian Open

Madison Keys a anunţat că nu va participa la Australian Open (Imagine: Hepta)

Sportiva în vârstă de 21 de ani a precizat că se reface după o operaţie suferită de curând la încheietura mâinii stângi, însă avut şi o veste bună pentru fanii ei: va colabora din nou cu antrenoarea Lindsay Davenport, după un an de pauză.

"Am o veste bună şi una proastă. Cea bună este că Lindsay Davenport va fi din nou antrenoarea mea. Vestea proastă este că nu mă voi putea recupera pentru Australian Open 2017. La trei zile după încheierea sezonului, am suferit o operaţie minoră la încheietura mâinii stângi. Nu vreau să mă grăbesc, pentru a mă recupera în totalitate. Mă voi întoarce în curând pe teren, abia aştept!", a scris Madison Keys într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, este programat în perioada 16-29 ianuarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici