Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia

Jucătoarea rusă de tenis Vera Zvonareva a fost împiedicată să intre în Polonia din motive de securitate şi siguranţă publică, a anunţat sâmbătă Ministerul polonez de Interne, citat de Reuters.

784 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia

Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia

Vera Zvonareva, în vârstă de 38 de ani, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, se afla pe lista jucătoarelor de la turneul BNP Paribas Warsaw Open, care începe luni.

„Poliţia de frontieră a împiedicat intrarea în Polonia a unui jucător de tenis rus. Vera Zvonareva, folosind o viză emisă de Franţa, a încercat să intre în ţara noastră cu un zbor de la Belgrad la Varşovia”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Zvonareva, care a aterizat vineri în Polonia, se află pe o listă de persoane considerate indezirabile în această ţară, a precizat ministerul.

„După sosirea din Serbia, jucătoarea de tenis a rămas în zona de tranzit a aeroportului Chopin din Varşovia, iar astăzi, după ora 1200, a zburat spre Podgorica”, a mai transmis ministerul.

Polonia a devenit unul dintre cei mai fideli aliaţi ai Ucrainei de când Rusia a invadat ţara în 2022 şi a refuzat intrarea persoanelor care susţin acţiunile Rusiei şi ale Belarusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici