Jucător din NHL riscă suspendarea pentru lovirea intenţionată a unui arbitru - FOTO, VIDEO

Un jucător din NHL riscă o suspendare drastică după ce l-a doborât pe un arbitru în timpul meciului Calgary Flames - Nashville Predators 1-2 din sezonul regulat.

445 afișări
Imaginea articolului Jucător din NHL riscă suspendarea pentru lovirea intenţionată a unui arbitru - FOTO, VIDEO

Jucător din NHL riscă suspendarea pentru lovirea intenţionată a unui arbitru (Imagine: news.nationalpost.com)

Lovit şi doborât pe gheaţă de un adversar, fundaşul lui Calgary, Dennis Wideman, s-a ridicat şi plecat patinând spre banca de rezerve a echipei sale.

În cale i-a ieşit arbitrul asistent Don Henderson pe care jucătorul l-a izbit cu putere, trântindu-l pe burtă. Imaginile arată că jucătorul ridică braţele şi crosa într-o mişcare pe care hocheiştii o fac atunci când intenţionează să blocheze un adversar în mantinelă. Partida a fost întreruptă timp de câteva minute pentru ca arbitrul să-şi revină, iar Wideman şi-a luat locul pe bancă.

În confuzia creată, comentatorii partidei au aşteptat să vadă dacă veteranul de 33 de ani va fi penalizat, însă ceilalţi arbitri nu au luat nicio decizie.

Wideman riscă să fie suspendat de NHL pe baza probei video dacă se demonstrează că l-a lovit intenţionat pe arbitrul Henderson.

Fundaşul de la Calgary Flames are în carieră un total de 442 de minute de eliminare, adică peste 7 ore de stat în boxa de pedeapsă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici