Jucătorii albanezi vor primi paşapoarte diplomatice după succesul istoric cu România

Albania a stabilit două borne istorice în meciul cu România: primul gol şi prima victorie din istoria naţionalei la Campionatul European. Guvernul Albaniei a reacţionat după succesul de la EURO: va acorda paşapoarte diplomatice jucătorilor lui De Biasi.

627 afișări
Imaginea articolului Jucătorii albanezi vor primi paşapoarte diplomatice după succesul istoric cu România

"Ei sunt ambasadori ai acestei ţări, dar fără paşapoarte! Premierul va suplimenta numărul paşapoartelor diplomatice, special pentru aceşti jucători", a declarat Armand Duka, preşedintele Federaţiei Albaneze de Fotbal imediat după încheierea meciului cu România.

De asemenea, banii pe care UEFA îi va acorda federaţiei pentru prestaţia de la EURO vor fi împărţiţi între fotbalişti. Pentru a afla dacă va merge sau nu în optimile de finală ale Campionatului european, jucătorii albanezi trebuie să aştepte până miercuri, când se vor încheia meciurile din faza grupelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici