Jucătorii care nu mai sunt doriţi la Real Madrid refuză să plece

Fotbaliştii care nu mai sunt doriţi de către conducerea clubului Real Madrid, după transferurile costisitoare ale jucătorilor Cristiano Ronaldo şi Kaka, nu şi-au manifestat disponibilitatea de a părăsi gruparea din capitala Spaniei, conform cotidianului El Mundo.

46 afișări
Imaginea articolului Jucătorii care nu mai sunt doriţi la Real Madrid refuză să plece

Jucătorii care nu mai sunt doriţi la Real Madrid refuză să plece

"Ce bine este aici!", a titrat, ironic, publicaţia menţionată, sugerând că fotbaliştii care au salarii mari şi contracte valabile mai mulţi ani nu vor să părăsească clubul.

Printre cei vizaţi sunt şi cei şase olandezi: Royston Drenthe, Klaas-Jan Huntelaar, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart şi Ruud Van Nistelrooy. Ei adună 16 ani de contracte şi salarii totalizând 80 de milioane de euro în perioada respectivă, conform unui calcul realizat de El Mundo.

Directorul general al clubului, argentinianul Jorge Valdano, a menţionat faptul că este nevoie de plecările unor jucători, pentru a compensa cele aproape 160 de milioane de euro plătite de Real pentru transferurile lui Ronaldo şi lui Kaka.

Singurii jucători care au părăsit gruparea madrilenă în ultimul timp sunt fundaşul italian Fabio Canavarro, aflat la final de contract, şi atacantul argentinian Javier Saviola, transferat, vineri, la Benfica Lisabona, în schimbul a cinci milioane de euro.

Mijlocaşul Mahamadou Diarra, sosit de la Olympique Lyon în 2007 pentru 27 de milioane de euro (de care se interesează Juventus Torino), şi fundaşul argentinian Gabriel Heinze sunt alţi jucători îndemnaţi să plece.

Real Madrid, care încearcă să-i mai aducă pe francezii Franck Ribery şi Karim Benzema, speră să obţină peste 80 de milioane de euro din plecările unor jucători, şi doreşte să-şi reducă lotul de la 30 la aproximativ 25 de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici